ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Το ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ & το ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ

Την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας

για την ευγενική δωρεά στο σχολείο μας Πασχαλινών λαμπάδων, οι οποίες στολίστηκαν από τους μαθητές μας, με τη συνδρομή των γονέων και του προσωπικού του σχολείου μας, στο πλαίσιο του Πασχαλινού Bazaar Αγάπης 2023.

Η προσφορά σας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι η εκκλησία, ακολουθώντας πιστά τον λόγο του Ιησού, στηρίζει όλα τα παιδιά, και κυρίως τα παιδιά με αναπηρία. Τις Άγιες αυτές ημέρες, ας ανοίξουμε τα παράθυρα της καρδιάς μας κι ας αφήσουμε να μπει το φως της Αναστάσεως, της ανανέωσης, της ελπίδας, της χαράς και της αγάπης του Χριστού.

Ευχαριστούμε για την ευαισθησία που επιδείξατε και ευχόμαστε υγεία και μακροημέρευση.

Το ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ & το ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΕΠΙΣΗΣ

τον Ιστορικό Σύλλογο του ΠΑΟΚ

για την ευγενική δωρεά στο σχολείο μας, μικροαντικειμένων προβολής της ομάδας που χρησιμοποιήθηκαν για τον στολισμό χειροποίητων Πασχαλινών λαμπάδων, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τους μαθητές μας, με τη συνδρομή των γονέων και του προσωπικού του σχολείου μας, στο πλαίσιο του Πασχαλινού Bazaar Αγάπης.

 Η προσφορά σας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ, ως ιστορικός αθλητικός σύλλογος, αναγνωρίζει την κοινωνική του ευθύνη και στέκεται αρωγός στην πολιτεία και τον συνάνθρωπο. Η δωρεά της ομάδας σας έρχεται να  ενισχύσει τις προσπάθειές μας για ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του σχολείου μας και ταυτόχρονα το δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Με χαρά δε σας ενημερώνουμε ότι οι λαμπάδες έγιναν ανάρπαστες, καθώς είναι μεγάλη η αγάπη των πολιτών και των μαθητών μας στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ευχαριστούμε για την ευαισθησία που επιδείξατε και ευχόμαστε πάντα νίκες και πρωταθλήματα!