«Χριστούγεννα χωρίς δώρο;»

Οι μαθητές μας γιόρτασαν τα φετινά Χριστούγεννα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Έγιναν ηθοποιοί, χορωδοί και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους, μέσα σε ήχους από κάλαντα και τραγούδια.

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 το απόγευμα και ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η εκδήλωσε άνοιξε με τον χαιρετισμό της κ. Γώτη, η οποία στέκεται πάντοτε αρωγός στις δράσεις του σχολείου μας και ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα. Στη συνέχεια, ο Διευθυντής του Σχολείου αφού μίλησε για το Νόημα των Χριστουγέννων, έδωσε τη σκυτάλη στα παιδιά να στείλουν το δικό τους μήνυμα. 

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Χριστούγεννα χωρίς δώρο;», που παρουσιάστηκε από τους μαθητές, ήταν μια διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του κ. Λάζαρου Κιτσίδη, με τους μαθητές να έχουν αναλάβει με επιτυχία να μας ξανακάνουν όλους παιδιά, υπενθυμίζοντάς μας πως όπου υπάρχουν παιδιά υπάρχει και ελπίδα.

Με χαρούμενη διάθεση και αυθορμητισμό, τραγούδια και ποιήματα, οι μαθητές ενθουσίασαν αλλά και συγκίνησαν τους καλεσμένους της γιορτής, τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους που παρευρέθηκαν.

Η γιορτή έκλεισε με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, στο τέλος των οποίων μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους/τις  μαθητές/τριες. Ο «Άγιος Βασίλης» του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασε δώρα και ευχές στα παιδιά, σκορπώντας τη μαγεία των Χριστουγέννων στην αίθουσα.